VIERASVENE-INFO

Vieraslaituri

Tervetuloa Haminan Pursiseuran Pikku-Vuohisaareen.

Pikku-Vuohisaaressa lyhyemmän laiturin eteläsivulla on 5 kpl vierasvenepaikkoja.

Vuorokausimaksuun 15€ sisältyy WC, suihku, laiturivesi ja sähkö. Sauna 10€ + 2€ / hlö. Toimintaohjeet löytyvät saunalta. Yritykset ja yhteisöt voivat varata saunaa erilliskorvauksella p. 040 724 0966 / Keku. Tällöin heidän varaukset ovat saunan käytössä etusijalla. Sauna käytettävissä ajalla 29.4. - 2.10.2017.

Maksut suoritetaan Haminan Pursiseuran tilille:
FI32 2010 1800 0154 99 viestikenttään ”kipparin nimi, veneen nimi, veneen rekisterinumero, maksamasi palvelu”

Ilmainen ylisoutupalvelu saaren ja mantereen välillä tapahtuu etusivulla olevan aikataulun mukaisesti.

Saaressa ei ole jätepalvelua. Lajittelupiste löytyy Haminan linja-autoaseman vierestä.

Grillimajaa saa käyttää vapaasti.  Grillissä käytetään ainoastaan omia hiiliä! Puiden poltto kielletty!

Nautinnollisia hetkiä Pikku-Vuohisaaressa.

TERVETULOA!