Kilpailutoiminta

SÄÄNTÖKIRJA 2017 - 2020 TÄSTÄ linkistä.

Seuramme järjestää kesällä 2018 kilpailuja seuraavasti:

Haminan Pursiseuran kilpailutoimintaan kuuluvat olennaisesti torstaipurjehdukset, jotka kisataan lys-säännön mukaan. Kilpailusarja on tarkoitettu kaikille veneille.

Nykyisin osallistuvat veneet ovat olleet H-veneitä ja lisäksi harvakseltaan isompia veneitä. Laajempaa osallistumista toivotaan etenkin matkaveneiltä.

Elomaljapurjehdus 4.8. köliveneiden lys-tasoituksella kilpailtava matkapurjehdus, matka noin 20 mailia. Startti klo 12:00. Kipparikokous Tervasaaressa Veneasema Rampsin terassilla klo 10:30.

Ruotsinsalmi Race 11.8. köliveneiden lys-tasoituksella kilpailtava matkapurjehdus. Kipparikokous Tervasaaressa klo 9:00. Startti Rampsinkarin ulkopuolelta klo 10:00. Maali Pitkäluodon läheisyydessä. Radan pituus pyritään suunnittelemaan 4 tunnin kilpapurjehdukselle. (Ilmoittautuminen KPS:n kautta)