KESÄ 2017

Tulevana kesänä seuramme junioritoimintaa tullaan hoitamaan ja kehittämään mahdollisimman hyvin käytettävissä olevien resurssien puitteissa.

Haminan Pursiseura on junioritoiminnan osalta yksi SPV:n (Suomen Purjehdus ja Veneily) itäisen alueen aktiivisista pursiseuroista. Seuramme junioreita on totuttu näkemään alueellisen ja kansallisen tason ranking-kilpailuissa sekä myös kansainvälisissä edustustehtävissä. Valmennusta seurassamme järjestetään tällä hetkellä optimistijollilla. Seurastamme löytyy myös E-jolla ja Laser purjehtijoita.

HARJOITUKSET

Harjoituksia tullaan järjestämään kahdelle ryhmälle. Harjoituksia järjestetään kesäkuun alusta elokuun loppuun tiistaisin klo 17:00 Tarkat ajankohdat ilmestyvät toimintakalenteriin. Harjoitukset tapahtuvat Haminassa Tervasaaressa. Harjoitusryhmän muodostavat HPS -juniorit. Harjoituksiin ovat tervetulleita kaikki jollapurjehduksesta kiinnostuneet 7-14 vuotiaat uimataitoiset lapset. Tärkeimmät kilpapurjehdussäännöt (väistäminen) on hyvä kerrata etukäteen. Voit myös pyytää ohjaajaa kertomaan säännöistä ennen vesille lähtöä.

Käytettävissä oleva kevytvenekalusto:
7 kpl optimistijollia