SPV ALUELEIRI HAMINASSA 4.-6. KESÄKUUTA 2019

rib

Haminan Pursiseura järjestää Haminassa veneilyleirin nuorisolle yhteistyössä Suomen purjehdus ja veneilyn sekä Kotkan pursiseuran kanssa. Leirille ovat tervetulleita kaikki 7-17 vuotiaat, joilla on vähintään yhden kesän purjehduskokemus. Leirillä harjoitellaan kilpapurjehduksen alkeita. Ohjaajana leirillä toimii SPV:n Laura Santala, apuohjaajat tulevat Kotkasta ja Haminasta.

Leirin purjehdusharjoitukset suoritetaan järjestävien seurojen kevytveneillä, käytettävissä on seuraavat veneet: 10 optimistijollaa, 4 zoomia ja 4 laseria. Myös oman em. luokkiin kuuluvan veneen voi tuoda paikalle henkilökohtaiseksi välineeksi, jolloin sen kunto- ja turvallisuustarkastus suoritetaan ennen harjoitusten alkua. Osanottajalla tulee olla harjoituksiin soveltuvat asustus ja varusteet.

Leiri toimii päiväleirinä, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden majoittua leirin aikana Haminan Tervasaaressa höyrylaiva Hyökyllä.

Alustava päiväohjelma 4.6. tiistai ja 5.6. keskiviikko:

09:00 Veneiden varustelu / ohjaajien palaveri

10:00 Veneet ja purjehtija vesivalmiina, kokoontuminen rannassa

10:45 Vesitreeni

12:30 Lounas

14:00 Vesitreeni

16:30 Loppupalaveri

17:00 Ruokailu / Ohjaajien palaveri

Leirin viimeinen päivä torstai 6.6. varataan Suomen Optimistijollaliiton kadettikilpailulle joka on avoin kansallisen tason kilpailu muillekin kuin leirin osallistujille.

”Kadettisarja on suunnattu niille purjehtijoille, jotka ovat harjoitelleet kilpailemista haastajasarjan kisoissa, mutta eivät kierrä vielä ranking-sarjaa, sekä niille ranking-purjehtijoille, jotka haluavat lisää kilpailukokemusta ranking-sarjan lisäksi.

Kadettisarjassa käytetään varsinaisia kilpapurjehdussääntöjä ja kadettisarjasta kerätään kauden aikana pisteitä, joiden yhteistulos lasketaan syksyllä luokkaliiton ennen kilpailukauden alkua vahvistamalla pisteenlaskutavalla.”

Ilmoittautumiset

Leirimaksu 90 eur, sisältäen ohjelmaan merkityt ruokailut ja kadettikilpailun osallistumismaksun. Majoitusoptio kaksi yötä höyrylaiva Hyökyllä 60 eur, sisältäen iltapalan ja aamiaisen. Ilmoittautuminen alkaa 8.4. 2019. Ilmoittautumiset otsikon "SPV ALUELEIRI HAMINASSA 4.-6. KESÄKUUTA 2019" yläpuolella olevasta "Ilmoittautuminen" -linkistä. Leiriläisten valinta ilmoittautuneista suoritetaan 15.5. 2019. Kaikille ilmoittautuneille ilmoitetaan välittömästi valinnoista sen jälkeen sähköpostilla.

Peruutukset

Osallistumisen peruutukset viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua kustannuksitta,7-13 pv ennen kurssin alkua peritään puolet leirimaksusta, tämän jälkeen koko maksu. Lisätietoja leirivastaava Pertti Wilen, 0400 650 160

Leiri 2016