Kesäleiri 2017

Pikku-Vuohisaaren purjehdusleiri 12.-16.6.2017

rib

Lasten ja nuorten purjehdusleiri järjestetään nyt kolmatta kertaa Haminan Pursiseuran tukikohdassa Pikku-Vuohisaaressa Haminan ytimessä. Leiri on tarkoitettu 8-15 -vuotiaille uimataitoisille lapsille ja nuorille. Tänä vuonna leiri toteutetaan aiempaa hieman pidempänä kansainvälisenä leirinä. Leiri on osa Nuoret Seprat Viro -yhteistyöhanketta. Virosta tulee leirille kymmenen osallistujaa ja kaksi ohjaajaa. Leiri on elämyksellinen, veneilytaitoja opettava ja kiva kavereiden kanssa vietetty aktiiviloma. Leiri toteutetaan KPS:n ja Suomen purjehdus ja veneily ry:n kanssa yhteistyössä. SPV tuo leirille veneilykoulun, joka koostuu kahdesta koulutetusta ohjaajasta ja kevytvenelaivastosta.

Leirillä majoitutaan puolijoukkuetelttoihin. Ruokailut tapahtuvat Haminan Pursiseuran paviljongissa.

Leiriläiset jaetaan neljään ryhmään. Kaikkia ryhmiä vetävät koulutetut junioriohjaajat.

120€, seuran jäsenet 110€ (HPS tai KPS). Sisaralennus -20€

Leirimaksu sisältää päivittäin kaksi lämmintä ateriaa, aamiaisen sekä iltapalan. Osallistujat liitetään automaattisesti HPS:n tai KPS:n jäseniksi. Leiriläiset ovat seurajäsenyyden myötä vakuutettu Suomen Purjehdus ja Veneilyliiton kautta.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautuminen alkaa 20.2.2017. Ilmoittautumiset yllä olevasta Ilmoittaudu -napista. Leiriläisten valinta ilmoittautuneista suoritetaan 31.3. Kaikille ilmoittautuneille ilmoitetaan välittömästi valinnoista sen jälkeen sähköpostilla.

Peruutukset

Osallistumisen peruutukset viimeistään kaksi viikkoa ennen leirin alkua kustannuksitta,7-13 pv ennen kurssin alkua peritään puolet leirimaksusta, tämän jälkeen koko maksu. Lisätietoja leirivastaava Tuija Avela tuija.avela(at)kymp.net / 050 5253 246.

Leiri 2016

Osallistujat:     SPV:n ohjaajat